3 °C

 
 
28/2020.(VIII.28.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. augusztus 27-i ülésén rendeletet alkotott A KÖZTERÜLETI TÉRFIGYELŐ RENDSZERRŐL szóló 7/2017.(II.24.) önkormányzati rendelet módosításáról.

27/2020.(VII.17.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. július 16-i ülésén rendeletet alkotott a helyi adókról szóló 27/2010.(XII.16.) önkormányzati rendelet módosításáról.

26/2020.(VII.17.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. július 16-i ülésén rendeletet alkotott az Önkormányzat tulajdonában lévő lakások és nem lakás céljára szolgáló helyiségek bérletének szabályairól, a lakbérek mértékének megállapításáról szóló 1/2013.(II.4.) önkormányzati rendelet módosításáról.

25/2020.(VII.17.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. július 16-i ülésén rendeletet alkotott AZ ÖNKORMÁNYZATI TULAJDONBAN LÉVŐ LAKÁSOK ÉS HELYISÉGEK ELIDEGENÍTÉSÉRŐL szóló 18/2018.(III.29.) önkormányzati rendelet módosításáról.

Méhekkel kapcsolatos védőkörzeti Intézkedések

A Heves Megyei Kormányhivatal Gyöngyös és több környező település teljes közigazgatási területére védőkörzeti intézkedést rendelt el.

Bővebben

Álláspályázat - Településőr

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2015.02.03. kedd
 
 
 

Figyelem! Ez a cikk elavult!
Bezár
Cikk küldés
 
 

Gyöngyös Város Önkormányzata pályázatot hirdet településőri állás betöltésére.

 

1. A munkakör főbb tartalma: Gyöngyös közigazgatási területén belül a belterületen a közterületek jogszerű használatának, a közterületen folytatott engedélyhez, illetve útkezelői hozzájáruláshoz kötött tevékenység szabályszerűségének ellenőrzése, a közterület rendjére és tisztaságára vonatkozó jogszabály által tiltott tevékenység megelőzése, megakadályozása, megszakítása, megszüntetése, illetve szankcionálása, közreműködés a közterület, az épített és a természeti környezet védelmében, közreműködés a társadalmi bűnmegelőzési feladatok megvalósításában, a közbiztonság és a közrend védelmében, közreműködés az önkormányzati vagyon védelmében, közreműködés állategészségügyi és ebrendészeti feladatok ellátásában; önálló intézkedési jogköre nincs, munkáját a közterület-felügyelők munkavégzésével összehangoltan végzi.

2. Pályázati feltételek:

magyar állampolgárság,
betöltött 18. életév,
büntetlen előélet,
egészségi és pszichikai alkalmasság (orvosi alkalmassági vizsgálaton a pályázat pozitív elbírálásától függően kell a pályázónak részt vennie),
érvényes B kategóriájú vezetői engedély.

3. A munkakör betöltéséhez szükséges iskolai végzettség/képesítés: középfokú végzettség vagy szakmunkás bizonyítvány, és rendészeti típusú szakképesítés (pl. személy- és vagyonőr, rendőr, közterület-felügyelő, biztonsági őr, bv. felügyelő, stb.).

4. Egyéb feltételek:

Az elbírálás szempontjából elvárás a magabiztos fellépés, erőteljes fizikai állapot, előnyt jelent: rendészeti munkakörben szerzett tapasztalat, sorkatonai szolgálat, gyöngyösi lakóhely.

5. Bérezés: A közalkalmazottak jogállásáról szóló 1992. évi XXXIII. törvény és a végrehajtásáról szóló 77/1993. (V. 12.) Korm. rendelet 2. sz. melléklete szerint.

6. A közalkalmazotti jogviszony időtartama: határozatlan idejű közalkalmazotti jogviszony, 4 hónap próbaidő alkalmazása mellett.

7. A településőri állás Gyöngyös Város Önkormányzata Képviselő-testülete döntésétől függően, várhatóan 2015.03. 01-jétől tölthető be.

8. A pályázat benyújtásának határideje: 2015. február 18.

9. A pályázatnak tartalmaznia kell:

fényképpel ellátott, a pályázó szakmai végzettségét, személyes motivációit, kompetenciáját is tartalmazó részletes szakmai önéletrajzot,
a képzettségre és egyéb képesítésekre vonatkozó okiratok másolatát,
B kategóriás jogosítvány másolatát,
3 hónapnál nem régebbi hatósági erkölcsi bizonyítványt, vagy annak igénylése igazolásáról szóló bizonylatot.

A pályázatot az alábbi címre kell benyújtani:

Gyöngyös Város Önkormányzata
Hiesz György polgármester
3200 Gyöngyös, Fő tér 13.

A kizárólag elektronikus úton történő jelentkezés érvénytelennek minősül. A pályázatokat Gyöngyös Város Önkormányzatának Képviselő-testülete bírálja el. Érdeklődni személyesen vagy a (37) 510-339 telefonszámon, Németi László Városfejlesztési és Városüzemeltetési Igazgatónál lehet.


Közösségi funkciók