3 °C

 
 
Új eszközök a kórházban

"A Bugát Pál Kórház orvostechnikai infrastruktúra készültségi szintjének javítása" elnevezésű EFOP- 2.2.20-17-2017-00005 azonosító számú, Európai Regionális Fejlesztési Alap támogatásával megvalósuló pályázat jóvoltából a betegek hatékony és eredményes ellátását szolgáló eszközök, beszerzése történt meg 49,89 millió forintból a gyöngyösi kórházban.

Idén sem állhat meg a város fejlődése

Örülünk a magas adóbevételnek, de nem örülünk annak, hogy a város adóerő-képessége miatt az idén az állam várhatóan mintegy egymilliárd forintot elvon tőlünk – kezdte beszédét Hiesz György polgármester azon a már hagyományosnak számító évértékelő rendezvényen, ahol Gyöngyös 2019-es gazdasági teljesítményét méltatta.

Már használatban az elektromos autó

Kormánytámogatással elektromos személyautót kapott a Bugát Pál Kórház is.

A weben is lehet jelezni az úthibát

A fagyos, téli időjárás és a megnövekedett gépjárműforgalom jelentősen megterheli és rongálja az utakat. A gyors hibaelhárítást bárki segítheti, ha jelzi az állami tulajdonban lévő utak kezelőjének a problémát.

Változnak a szabadtéri irányított égetés szabályai

Az 54/2014 (XII.05.) BM rendelet az Országos Tűzvédelmi Szabályokról (továbbiakban: OTSZ) 111. számú fejezete "A szabadtéri tűzgyújtás és tűzmegelőzés szabályai" terén, az OTSZ módosításainak hatályba lépésével, 2020. január 22. után jelentősen változnak.

Bővebben
Normatív határozat 2020-01-09

Gyöngyös Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 2020. január 9-i ülésén hozott alábbi normatív határozatát kihirdetem:

Normatív határozatok 2020-01-02

Gyöngyös Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 2020. január 02-i ülésén hozott, alábbi normatív határozatait kihirdetem.

Normatív határozatok 2019-12-12

Gyöngyös Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 2019. december 12-i ülésén hozott, alábbi normatív határozatait kihirdetem.

35/2019.(XII.13.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2019. december 12-i ülésén rendeletet alkotott A GYERMEKJÓLÉTI ALAPELLÁTÁSOKRÓL, VALAMINT A GYERMEKEK NAPKÖZBENI ELLÁTÁSÁT BIZTOSÍTÓ ÉTKEZTETÉS INTÉZMÉNYI TÉRÍTÉSI DÍJÁRÓL szóló 14/2017. (III.31.) önkormányzati rendelet módosításáról.

Normatív határozatok 2019-11-28

Gyöngyös Város Képviselő-testületének 2019. november 28-i ülésén hozott, alábbi normatív határozatait kihirdetem:

BővebbenÁllásajánlat: pályázati menedzser

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2014.07.18. péntek
 
Utoljára módosítva: 2014-07-18 15:38
 
 

Figyelem! Ez a cikk elavult!
Bezár
Cikk küldés
 
 

Gyöngyös Város Jegyzője pályázatot hirdet a Gyöngyösi Polgármesteri Hivatalban az alábbi álláshely betöltésére: Pályázati menedzser (Városfejlesztési és Városüzemeltetési Igazgatóság)

 

A munkakör fő tartalma: pályázati felhívások figyelése, szelektálása, pályázati dokumentációk, megvalósíthatósági tanulmányok készítésében való közreműködés, projektmenedzseri feladatok ellátása (projektmegvalósítás koordinálása, kifizetési igénylések, időszakos beszámolók, változásbejelentések elkészítése, stb.) projektek háttérdokumentumainak (számlák, teljesítés-igazolások, könyvelési dokumentumok) feldolgozása, monitoring feladatok elvégzése, kapcsolattartás a pályázatban közreműködő szervezetekkel, ügyfelekkel, irányító hatóságokkal, a projektmunka során az eredmény– és költségtervek betartása, betartatása, helyszíni ellenőrzések előkészítése a projektekhez kapcsolódó közbeszerzések koordinálása, az ezzel kapcsolatos dokumentációk kezelése, a tenderekkel kapcsolatos adminisztratív feladatok ellátása

A munkakör betöltéséhez szükséges végzettség: egyetemi vagy főiskolai szintű közgazdasági felsőoktatásban szerzett szakképzettség; egyetemi szintű műszaki felsőoktatásban szerzett szakképzettség; egyetemi vagy főiskolai szintű végzettség és pénzügyi, számviteli felsőfokú szakképesítés.

A pályázatnál feltétel: büntetlen előélet, magyar állampolgárság, legalább 1 éves tapasztalat európai uniós és hazai pályázatok elkészítésében és kezelésében

Kereseti lehetőség: a közszolgálati tisztviselőkről szóló 2011. évi CXCIX. törvény szerinti besorolással.

A közszolgálati jogviszony időtartama: határozatlan idejű jogviszony, 6 hónap próbaidő alkalmazása mellett.

Az álláshely 2014. 08. 18. napjával tölthető be.

A pályázatnál előnyt jelent: gyöngyösi lakóhely, közbeszerzési eljárásokban szerzett tapasztalat, közigazgatási alap-és/vagy szakvizsga

Pályázni 2014. augusztus 11. határidővel, részletes, fényképpel ellátott, a pályázó szakmai és személyes motivációit, kompetenciáját is tartalmazó szakmai önéletrajz, továbbá a képzettségre és képesítésekre vonatkozó okiratok, referenciák másolatának benyújtásával lehet a következő címen:

Gyöngyösi Polgármesteri Hivatal
Dr. Kozma Katalin jegyző
3200 Gyöngyös, Fő tér 13.

A kizárólag elektronikus úton történő jelentkezés érvénytelennek minősül. Érdeklődni személyesen vagy a (37) 510-418 telefonszámon, Dr. Szemes Paula Városfejlesztési és Városüzemeltetési Igazgatóhelyettesnél lehet.

A pályázatok elbírálásának tervezett határideje: a benyújtást követő 5 nap.

A pályázó alkalmazásának feltétele 3 hónapnál nem régebbi hatósági erkölcsi bizonyítvány beszerzése. Az erkölcsi bizonyítványt legkésőbb a munkáltatói döntésig kell benyújtani.


Közösségi funkciók