3 °C

 
 
28/2020.(VIII.28.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. augusztus 27-i ülésén rendeletet alkotott A KÖZTERÜLETI TÉRFIGYELŐ RENDSZERRŐL szóló 7/2017.(II.24.) önkormányzati rendelet módosításáról.

27/2020.(VII.17.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. július 16-i ülésén rendeletet alkotott a helyi adókról szóló 27/2010.(XII.16.) önkormányzati rendelet módosításáról.

26/2020.(VII.17.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. július 16-i ülésén rendeletet alkotott az Önkormányzat tulajdonában lévő lakások és nem lakás céljára szolgáló helyiségek bérletének szabályairól, a lakbérek mértékének megállapításáról szóló 1/2013.(II.4.) önkormányzati rendelet módosításáról.

25/2020.(VII.17.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. július 16-i ülésén rendeletet alkotott AZ ÖNKORMÁNYZATI TULAJDONBAN LÉVŐ LAKÁSOK ÉS HELYISÉGEK ELIDEGENÍTÉSÉRŐL szóló 18/2018.(III.29.) önkormányzati rendelet módosításáról.

Méhekkel kapcsolatos védőkörzeti Intézkedések

A Heves Megyei Kormányhivatal Gyöngyös és több környező település teljes közigazgatási területére védőkörzeti intézkedést rendelt el.

Bővebben

Állásajánlat: rendszergazda

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2014.04.03. csütörtök
 
 
 

Figyelem! Ez a cikk elavult!
Bezár
Cikk küldés
 
 

Gyöngyös Város Jegyzője pályázatot hirdet a Gyöngyösi Polgármesteri Hivatalban informatikai rendszergazda álláshely betöltésére.

 

Gyöngyös Város Jegyzője pályázatot hirdet a Gyöngyösi Polgármesteri Hivatalban az alábbi álláshely betöltésére.

1. Informatikai rendszergazda (Jegyzői Iroda Informatikai és ügyiratkezelési csoport)

betölthető: azonnal

a munkakör fő tartalma: ellátja a hivatali számítógépes struktúra üzemeltetési, ellenőrzési, fejlesztési feladatait, működteti az elektronikus kommunikációs rendszereket, közreműködik a feladatkörét érintő költségvetés tervezési, beszerzési beruházási folyamatokban, nyilvántartja a szállítói, szolgáltatói és egyéb szerződéseket, bevezeti az új alkalmazásokat, szükség szerint oktatást tart, gondoskodik a Hivatal Informatikai Szabályzatában foglaltak betartatásáról.

a munkakör betöltéséhez szükséges végzettség: egyetemi szintű rendszerinformatikai mérnök szakképzettség; egyetemi vagy főiskolai szintű programtervező matematikus, informatikatanár, számítástechnika-tanár, felsőfokú szakképesítés.

A II. besorolási osztályban: középiskolai végzettség és legalább középfokú számítástechnikai szakképesítés vagy középiskolai végzettség és az OKJ szerint: számítástechnikai programozó, számítógép rendszerprogramozó, számítástechnikai szoftverüzemeltető, rendszerinformatikus, műszaki számítástechnikai technikusi szakképesítés.

A pályázatnál feltétel: büntetlen előélet, magyar állampolgárság

Kereseti lehetőség: a közszolgálati tisztviselőkről szóló 2012. évi CXCIX. törvény (Kttv.) szerinti besorolással

A pályázatnál előnyt jelent: gyöngyösi lakóhely, azonos vagy hasonló területen szerzett szakmai, igazgatási gyakorlat, közigazgatási alap-és/vagy szakvizsga

Pályázni 2014. 04. 14-i határidővel, részletes, fényképpel ellátott, a pályázó szakmai és személyes motivációit, kompetenciáját is tartalmazó szakmai önéletrajz, továbbá a képzettségre és képesítésekre vonatkozó okiratok, referenciák másolatának benyújtásával lehet a következő címen:

Gyöngyösi Polgármesteri Hivatal
Dr. Kozma Katalin jegyző
3200 Gyöngyös, Fő tér 13.

A kizárólag elektronikus úton történő jelentkezés érvénytelennek minősül. A pályázatok elbírálásának tervezett határideje: a benyújtást követő 5-7 nap

Az álláshely 2014. 04. 22. nappal tölthető be.

A pályázó alkalmazásának feltétele 3 hónapnál nem régebbi hatósági erkölcsi bizonyítvány beszerzése. Az erkölcsi bizonyítványt legkésőbb a munkáltatói döntésig kell benyújtani. Az álláshely betöltése során 6 hónapos próbaidő alkalmazására kerül sor.


Közösségi funkciók